Kaş Deprem - Sportif balıkçı, Kızılırmak'a bırakılan halk arasında - Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de yunanistan dodecanese ile antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi.

Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Antalya'da Mutlaka Görülmesi Gereken 7 Koy | Antalya Cityzone
Antalya'da Mutlaka Görülmesi Gereken 7 Koy | Antalya Cityzone from www.antalyacityzone.com
Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Can ve mal kaybi yok antalya valisi .

Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Can ve mal kaybi yok antalya valisi . Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Depremin merkez üssünün, antalya'nın kaş ilçesine 189.11 kilometre uzakta olduğu kaydedildi. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Can ve mal kaybi yok antalya valisi .

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Sportif balıkçı, Kızılırmak'a bırakılan halk arasında
Sportif balıkçı, Kızılırmak'a bırakılan halk arasında from i.tv100.com
Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Can ve mal kaybi yok antalya valisi . Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi.

Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde .

Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de yunanistan dodecanese ile antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi . Can ve mal kaybi yok antalya valisi . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Depremin merkez üssünün, antalya'nın kaş ilçesine 189.11 kilometre uzakta olduğu kaydedildi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi.

Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin merkez üssünün, antalya'nın kaş ilçesine 189.11 kilometre uzakta olduğu kaydedildi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü.

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de yunanistan dodecanese ile antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi . Antalya'da Mutlaka Görülmesi Gereken 7 Koy | Antalya Cityzone
Antalya'da Mutlaka Görülmesi Gereken 7 Koy | Antalya Cityzone from www.antalyacityzone.com
Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı .

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de yunanistan dodecanese ile antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi . Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün, antalya'nın kaş ilçesine 189.11 kilometre uzakta olduğu kaydedildi.

Kaş Deprem - Sportif balıkçı, Kızılırmak'a bırakılan halk arasında - Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Depremin merkez üssünün, antalya'nın kaş ilçesine 189.11 kilometre uzakta olduğu kaydedildi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de yunanistan dodecanese ile antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi .